Fotografie

Waar zijn wij goed in?

Studio BAKKM is het adres voor het vertellen van een verhaal. Fotografie betekent voor mij het moment meemaken, zonder dat ik daar onderdeel van uitmaak. Ik leg jullie verhaal vast oprecht, uniek en met een scherp oog voor detail.

Fotografie is het verhaal van mensen en elk verhaal is het waard om uniek en mooi vast te leggen. Ik ben dus een schrijver van verhalen, maar dan alleen met mijn camera. Mag ik jullie verhaal schrijven?

Bruiloften

Je bent opzoek naar de beste fotograaf voor jullie bruiloft. De ene na de andere website heb je inmiddels bekeken. Begrijpelijk dat je de zoektocht serieus neemt want je wilt natuurlijk niet eindigen met een trouwfotograaf Maastricht waar je achteraf spijt van hebt. Dat zou voor eeuwig zonde zijn, want je trouwt tenslotte maar één keer. Toch?

Zakelijk

Wilt u zakelijke foto’s laten maken door een professionele fotograaf? Foto’s die uw klanten laten zien wie u bent en wat uw bedrijf inhoud? Sprekende foto’s in lijn met uw branding? Foto’s die u kunt delen op Linkedin, Twitter, Pinterest, Instagram en Facebook? Of gewoon mooie foto’s voor in uw bedrijf of van uw bedrijfsfeest?

Portret

Wij vinden het bijzonder boeiend om samen te werken met mensen. Een fotoshoot haalt altijd het mooiste uit elke mens! Maar waarom een beroep doen op een fotograaf als iedereen vandaag de dag zelf selfies kan schieten? Omdat jij op jouw sociale media kanalen allen de allerbeste foto’s wil hebben. Kom eens langs.

Studio BAKKM

we are ready to photograph you!